ML  Motorlageret  - fordi det betaler sig!!

 - leverandør til det danske bilfolk

Startside

 

Seneste pressemeddelelse fra Motorlageret

20. Januar 2015

Vi har opdateret vores "gamle" hjemmeside, mens vi arbejder på en helt ny udgave. Har du gode idéer er du velkommen til at maile :) - på forhånd tak!!


 

Seneste pressemeddelelse fra Motorlageret

11. Januar 2011

Vi har udvidet vores aksel program men mange nye modeller, og til meget konkurrencedygtige priser. Udvidelsen omfatter bl.a. en del japanske modeller til f.eks. Nissan, Mazda, Honda, Toyota med flere.

Men heller ikke de europæiske modeller er gået ram forbi, her er nye modeller til både Ford, Opel og Folkevogn.


 31. maj 2008

Vi vil fremover være i stand til at levere de meget efterspurgte drivaksler til Nissan Primera. Det har været en vare som vi tidligere kun kunne skaffe periodevis.

Ligeledes er det lykkedes os erhverve et større antal nye motorer og gearkasser til Citroen, Peugeot og Renault, til meget fordelagtige priser - ring eller mail din forespørgsel


Ændringer på vores hjemmeside

20. april 2007

Vi har valg at lægge vores hjemmeside ud på nette i dens nuværende form. Det er vores målsætning at udbygge siden i det omfang vores kunder efterspørger det. Det kunne f.eks. være oplysninger om mere komplette leveringsprogrammer til bestemte mærker eller modeller, mulighed for at downloade katalog materiale, mulighed for online handel, mulighed for at hente teknisk information.


Seneste pressemeddelelse fra Motorlageret

 25. marts 2007

Vi har i dag fortaget en større og tiltrængt opdatering af vores hjemmeside. I den anledning har vi valgt at lave en side der er nem at orienterer sig på og som er konstrueret således den skulle fungerer stabilt under en række styresystemer og browsere.

 


 

 

Startside ]

E-mail : info@motorlageret.dk        Telefon: 44 65 51 77         Fax: 44 65 70 74

Motorlageret, Marielundvej 32, 2730 Herlev, Danmark

Send e-mail til info@motorlageret.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Copyright © 2007 Motorlageret   -  Senest opdateret: 20. februar 2016

Alle Priser på dette websted er bruttopriser eksklusive moms